مصیب امیری در این خصوص به خبرنگار مهر گفت: برپایی نمایشگاههای فصلی و دائمی و شرکت در نمایشگاههای داخلی و بینالمللی یکی از راههای بازاریابی و رونق فروش صنایع دستی است از این رو طبق برنامه ریزیها تابستان امسال نمایشگاه هایی در سراسر استان برگزار میشود.
وی با بیان اینکه بازاریابی در رونق فروش صنایع دستی بسیار موثر است، بیان کرد: به طور مثال در ایام نوروز برپایی نمایشگاههای صنایع دستی در فارس درآمدی بالغ بر دو میلیارد و ۷۰۰ میلیون تومان داشته است.
مدیرکل میراث فرهنگی استان فارس اظهار داشت: سهولت در راهاندازی کارگاههای صنایع دستی، عدم نیاز به سرمایهگذاری کلان، عدم نیاز به مواد خارجی و سهولت در تولید سبب شده که صنایع دستی به عنوان یکی از مصادیق اقتصاد مقاومتی مورد توجه قرار گیرد.
امیری با اشاره به افزایش گردشگران داخلی و خارجی در فارس گفت: رونق گردشگری در استان فارس نیاز به افزایش تولید صنایع دستی را ایجاب میکند که رونق این دو زمینه سبب رونق اشتغال و رفع بیکاری در استان میشود.
مدیرکل میراث فرهنگی استان فارس از صدور ۷۵۰ مجوز انفرادی و کارگاهی تولید صنایع دستی در سال گذشته خبر داد و گفت: از این میزان ۵۰۰ مجوز کارگاه و ۲۵۰ مجوز مشاغل خانگی بوده است.
وی گفت: در سال گذشته ۷۵۰ نفر در زمینه صنایع دستی در استان فارس آموزش دیدهاند که ای امر باعث رشد کارگاهها و مشاغل خانگی شده است.
نظر شما